Vittigheder

Vittigheder
 • Doktor vittigheder

  Doktor vittigheder

    Hmm…jeg kan ikke finde ud af hvad de fejler, men det skyldes sikkert alkohol!”  “Det kender jeg godt. Jeg kommer bare tilbage en dag, hvor De er ædru, hr. doktor  Doktor, Dokter min lillebror tror han, er et stykke tyggegummi! – OK, tag ham med her hen. – det kan jeg ikke. Han sidder … Læs videre “Doktor vittigheder”

 • Grove vittigheder

  Grove vittigheder

    Hvad sker der hvis man smider en atombombe i Tyrkiet?  Ingenting, de sidder alle ovre i Gjellerupparken! Hvor mange mandschauvinister skal der til at skrue en pære  i en køkkenlampe?  Ingen! Lad dog kællingerne lave mad i mørke.  Thai-pigen fik den så hårdt bagfra, at hun ramte sengegavlen  og ødelagde fortænderne. Jørgen Leth sagde:  … Læs videre “Grove vittigheder”

 • Vittigheder der er frække

  Vittigheder der er frække

  For mange 1000 år siden, var der engang en pige der hed Eva. En dag blev Eva så liderlig, og da hun ikke kunne finde en mand, gik hun ud for at finde noget andet hun kunne bruge til at tilfredsstille sig selv med. Først mødte Eva en bavian. Eva kiggede på bavianens hale og … Læs videre “Vittigheder der er frække”

 • Vittigheder om blondiner

  Blondine

  Hvordan kan man se, hvem der er blondinens kæreste?  Det er ham med et bæltespænde, der svarer til mærket i hendes pande.  Hvordan tænder en blondine lyset om morgenen? Hun åbner bildøren. Hvorfor arbejder blondiner syv dage om ugen?  Ellers er man nød til at gentræne dem om mandagen. Hvorfor får blondiner ikke kaffepauser?  Det … Læs videre “Vittigheder om blondiner”

 • Vittigheder om børn

  Vittigheder om børn

  Moderen til sit barn:  – Du er en gris Peter! Ved du hvad en gris er?  – Ja! En gris er en so’s lille dreng! Lille Lise var blind og sad hjemme ved sin mor og græd, fordi hun ikke kunne se. Så sagde Lille Lises mor: – Nå lille skat gå du op i … Læs videre “Vittigheder om børn”

 • Vittigheder om dyr

  Vittigheder om dyr

  Mænd og sex Da manden blev skabt fik han tildelt 20 års normalt sexliv. Han var naturligvis ikke tilfreds, da 20 år jo ikke er lang tid. Da tyren blev skabt fik den også 20 år, men den mente at 10 år var rigeligt. Manden bad om at få tyrens overskydende 10 år og fik … Læs videre “Vittigheder om dyr”

 • Vittigheder om kvinder

  Vittigheder om kvinder

   Hvorfor har kvinder fire læber? 2 til at dumme sig med – og 2 til at gøre det godt med igen.    En dame er alene hjemme og pludselig ringer det på døren. Hun lukker op, og udenfor står en mand der siger: “Det kan godt være, at det lyder lidt underligt, men jeg vil … Læs videre “Vittigheder om kvinder”

 • Vittigheder om mad og drikke

  Vittigheder om mad og drikke

  Lille Peter var helt tosset med pandekager, men mor sagde  han ik’ sku’ spise så mange, for så bliver man bare tyk.  Næste dag så han en stor tyk mand i bussen, og sagde til ham:  Orv, du har nok spist mange pandekager hva? Peter`s Mor sagde: Puha Peter,  sådan siger man ikke! Næste dag … Læs videre “Vittigheder om mad og drikke”

 • Vittigheder om mænd

  Vittigheder om mænd

  Hvornår bliver mænd gift? Når de bliver trætte af at trække maven ind.   En ung mand tager nogle armbøjninger i parken, da en ældre dame prikker ham på ryggen med sin stok og siger: “Unge mand, damen er gået”.   Han står lænet meget nonchalant op ved baren – med buksegylpen åben. En pige … Læs videre “Vittigheder om mænd”

 • Århusianer jokes

  Der var engang en århusianer som spillede meget computer. En dag blev han forkølet. Hvorfor det? Han havde glemt at lukke windows! Indsendt af Tobias Rosen Hvorfor har Århusianere en mørk pik? De glemmer at vande dem. Indsendt af Laura Ellegaard To århusianere køre på cykel. Pludselig står den ene af og tager luften ud … Læs videre “Århusianer jokes”

 • Banke banke på jokes

  Banke banke på! Hvem der? – Bob! Bob hvem? – Bobe i Norge Bode tre trolde. Indsendt af Emilie 1. Banke banke på! Hvem der? – Steen! Steen hvem? – Steen, steen, steen, steen staying alive, staying alive. 2. Banke banke på! Hvem der? – Jesper! Jesper hvem? – Jesperday, love was such an easy … Læs videre “Banke banke på jokes”