kat

Sådan ved du om din kat vil slå dig ihjel

Overdreven gravning i kattebakken:Efter brug af kattebakken, kaster din kat unødigt om sig med sand, så det ender i hele huset. Den øver sig i virkeligheden i at begrave lig.
Den “ælter” på digDu tror måske, at det er et tegn på hengivenhed, men din kat tjekker i virkeligheden dine indre organer for svagheder.
Stirre-konkurrenceHvis du ender i en stirre-konkurrence med din kat, så kig ikke væk. Hvis du kigger væk, vil katten opfatte det som svaghedstegn og kan godt finde på at angribe.
Bringer dig døde dyrDet er ikke en gave. Det er en advarsel.
Kaster græs opIgennem denne smertefulde udrensning, der forbedreder katten sig mentalt og fysisk til kamp.
Iagtager dig fra mørke stederDin kat gemmer sig, og holder øje med dig, for at studere dig i dine naturlige omgivelser inden et angreb.
Sover på din computerMennesker er teknologisk overlegne. Det ved din kat, og den vil gøre alt for at afskære dig fra kommunikation med omverdenen.
Poter i ansigtet på dig, når du soverKatte er ikke særlig gode til at kvæle mennesker, men det stopper dem ikke fra at prøve alligevel.
Kommer springende med lysets hastighed ud af rum, som du går ind iNår din kat gør det, så er det i virkeligheden et baghold, der er slået fejl.